8istudio

Cea mai frumoasa zi din lume

REPLAY

--- Fools aren't willing to learn from anyone, not even from the wise, while the wise are willing to learn from everyone, even from fools. Sofo Archon

--- Whenever you are alone, remind yourself that God sent everyone else away so that there is only you and Him. Rumi

10:30 11:30 Muzica Mancarea Miscarea Natura Respiratia

Fix la ora 10:30 ne decidem sa mergem la padure si la 11:30 cand ne propunem iesim din frumosul apartament de langa salonul de unghii. Cel mai frumos salon de unghii din Cluj. Ne asiguram ca avem apa, boxe, instrumente, paturi, mancare si o sacosa plina cu chestii. Poate prea multe. Eu vreau smoothie si tu nu. Tu vrei branza cu rosii. Ne oprim la Lidl sa cumparam. Ne intalnim cu profesorul de minte la parterul blocului ei fix la ora stabilita si ne inghesuim in frumoasa Toyota IQ. Posibil cea mai bine construita masina din lume.

Mergem la padure in cautare de frumos. Nu acel gen de frumos ci acela instructiv, deep, satisfacator. Mancam cu totii cate 5 grame de ciuperci. Tu mananci cu una mai putin frumosule dragon. Iti pastrezi si pentru mai tarziu cum stii sa faci de obicei. Profesorul de minte si samanul nostru de astazi mananca numai jumatate de portie. Jumatate o pastreaza pentru frumosul ei prieten. El vine mai tarziu dar nu doreste sa manance.

--- The first half of life is learning to be an adult, the second half is learning to be a child. Picasso

--- You better starve than eat whatever. And better be alone, than with whoever. Omar Khayyam

Mananc toace ciupercile si mi se par enorm de multe si enorm de gustoase. Nu apuc sa merg pana la copac sa ma asa ca realitatea imi e schimbata total. Toate florile frumoase mov se vad foarte stralucitoare si se fac remarcate peste tot in jurul nostru in padure. Vedem cu totii lucrul acesta. Suntem in acelasi film. Acelasi trip. Aceeasi constiinta colectiva. Sunt intr-un dom imens in care realitatea mi se prezinta in niste forme si culori extraordinar de frumoase, de marete si de playful. Corpul imi e mestecat de clasica slabiciune care se petrece cand mananci plante de felul acesta. Transpir, pierd echilibrul, mi se dezintegreaza dualitati. Ma sperii cum fac de obicei dar imi trece repede. I m already mastering this thing. Am un respect deosebit pentru stari de genul acesta.

Tu stai in hamac and you enjoy the view and the trip. Intotdeauna am avut o iubire si un respect nelimitat pentru tine si pentru felul in care you are enjoying this trips and those states. Nu degeaba ai un tatuaj cu triunghiul lui Matias di Stefano tatuat pe spate. Iubirea si respectul asta l-am avut inca dinainte sa te intalnesc si o sa continue pana la sfarsitul timpului. Indiferent prin ce stari trec si indiferent de cate ori o iau razna.

--- I accept every cruelty that comes from you as a favor to my soul. Rumi

--- Never give up! Because it is the time and place that the course will divert. Rumi

Scotocesti in mintea ta. Cum am facut o sa se simta cu ciupercile ultima data? Wow dude. Ai post prea playful. Ai ris prea mult de tot ce se intampla. Tu esti la a doua experienta de felul asta. La prima am fost in padure langa locul unde locuiesti si unde este si salonul de unghii. I trust this force. Imi aduc aminte ca ne-am ratacit atunci in padure si am intrebat un ciupercar pe unde sa o luam. Omul dragut ne-a condus pana aproape de drum. S-a impiedicat si a cazut fix in mufa din cauza unui gard de sarma ghimpata pe care noi cu maiestrie l-am evitat. Dupa ce m-am asigurat ca omul nu a patit nimic imi aduc aminte ca m-a amuzat experienta asta ingrozitor. Tu te-ai simtit foarte prost pentru el cum iti sta in caracter. Empaticule ce esti. Am gasit cu greu masina si punctele noastre de reper tot zburau dintr-o parte in alta. Biserica era ba aici ba acolo. Nu ne venea sa credem ca e masina noastra. O recunosteam dar tot ce era imprejur era nefamiliar. Un dude ne-a intrebat daca avem o tigara sa isi faca o tigara. Ne-a intrebat daca vrem sa fumam cu ei. Nu prea vroiam o alta companie decat propria companie. Eu as fi stat la cateva fumuri dar am simtit ca tu nu vrei. Pe drum m-ai intrebat daca nu cred ca e o idee buna sa avem un grinder si niste si noi. Am considerat asta un gest extrem de generos din partea ta. Mai ales ca stiu ca nu e planta ta preferata. Odata ajunsi acasa am mancat o delicioasa ciorba de pleurotus de care numai tu stii sa produci. Apoi m-ai trimis acasa sau am decis sa plec. Toata experienta ne-a mestecat foarte tare si nu ne mai recunosteam casa si viata. Mi-a parut rau sa te las singura si sa fiu fara de tine dar am decis din propria initiativa sa plec. Peste cateva zile mi-ai scris si am mers la padure admirand madre luna si suflandu-ne rape. Am facut si exercitiul de respiratie holotropica si am povestit despre cum fusese la vremea respectiva la retreatul de Ayo. Simt ca in acelasi punct suntem si acum dar acum avem toolurile potrivite. Suntem pregatiti.

Revenind in prezent, la ceremonia noastra de shrooms din padurea Hoya. Cantam la instrumente. Avem un bol tibetan. Avem si o pipa de rape. Te rog sa imi sufli dar spui ca nu vrei sa faci asta pentru ca arat dezorientat. La vremea respectiva nu stiam ca in timpul ceremoniilor rape ul te centreaza in corpul tau. Mai tarziu dupa ce ma simt mai bine imi accepti rugamintea si invitatia. Tu in schimb nu vrei sa iti suflu inapoi otrava de sageti.

Lucrurile escaladeaza rapid si toate sentimentele de vinovatie sau de lipsa de iertare explodeaza in mintea mea. Apelez la playlistul primit de la profesorul de minte de la ceremonia de Ayo din Guatemala. Aguas puras aguas cristalinas. E foarte frumos. Il ascultam pana la cap. Prietenul profesorului de minte ajunge la noi si ma sperie ingrozitor. Nu e de vina cu nimic. Nu stia ca stau in hamac cu gandurile mele care dor in ultimul hal. Eperienta e de-a dreptul amuzanta dar sperietura pe care o simt explodeaza si in transmisiunea bluetooth dintre telefon si boxa. Ma centrez repede si il iau in brate pe omul frumos care are obiceiul sa vina numai cu bunatati, cu vesti bune si cu poze frumoase. Insa se simte nu prea in filmul nostru si decide sa plece in curand. Nu doreste portia pe care profesorul de minte a pastrat-o pentru el. Inainte de plecarea lui si dupa finalul playlistului din Guatemala care m-a ajutat sa trec peste starile dificil de ingurgitat deidem sa facem toti patru exercitiul de respiratie al lui Wim Hof. E superb si simt ca un mare enligtment se petrece atunci. Toata starea de rau capata sens si un sentiment de iertare fata de toata lumea imi inunda tot corpul. Stau pe pamant ca intr un cocon si simt ca ma nasc din nou. Parca fac legatura intre cer si pamant. Si simt nevoia sa merg mai departe in padure si sa strig. Un urlet ca de tigru iese din gura mea si cad ca un animal pe pamant cu fata in jos rizind in hohote. E pur si simplu superb. Dincolo de concepte si de cuvinte.

--- If i accept the sunshine and light, then i must also accept the thunder and lightning. Kahlil Gibran

--- When you give importance to people they think that you are always free but they don't understand you make yourself available for them every time. Unknown

Deidem sa facem qi gong pe un playlist extraordinar selectie a samanului. Tu ne filmezi dragonule cu calmul, maiestria si mana fixa pe care le detii pe toate cu modestie si eleganta. Ca tot ce faci. Asa cum te misti pe planeta si prin viata in existenta asta. Mi se pare ca am burta cand vad inregistrarea dar imi spui ca e din cauza ca respir foarte adanc. Elegant. E o maiestrie si asta. E posibil sa fi fost cel mai deep si cel mai frumos qi gong din viata mea si e o onoare ca ne-ai filmat tu. Sigur a fost cel mai puternic cleansing dupa o ceremonie de ciuperci pe care l-am experimentat vreo data.

Luam masa mancand ca animalele cu mainile mancare delicioasa adusa de noi toti. Bunatatile profesorului de minte la picnicuri sau ceremonii. Legume de toate felurile tocate sau gatite, intregi sau puree. Toata combinatia e extraordinar de buna. All this jungle eating is amazing. Dupa un debreefing in care profesorul, samanul nostru de astazi, ne povesteste despre cum calatorim un lumea dimensionala, despre setting free and letting go, despre cum functioneaza relatiile dintre oameni, deidem sa ne strangem lucrurile si sa plecam. Cum avem obiceiul plecam fix cand incepea sa se simta mai bine totul. In masina ascultam Mose. All mu life like a ceremony. Primesc complimente de la fete pentru grija cu care conduc. Nu imi vine sa cred ca conduc dupa 7 grame de ciuperci. Poate nu ar trebui. Poate nu ar trebui nici sa spun asta. Nimic nu e ceea ce pare pare-mi-se in existenta asta.

--- Love isn't there to make us happy, but to show us how much we can endure. Herman Hesse

--- You can beat 40 scholars with one fact, but you can't beat one idiot with 40 facts. Rumi

Cati ani le ia oamenilor sa se cunoasca? Cati ani iti ia sa faci un lucru bun? Sa fii in concordanta cu nevoile, sa le satisfaci, sa le schimbi. Falling in love because we fall in the heart without the mind Barbatul are rol de protectie pentru energia feminina. Si rol de procreere cand femeia decide momentul. Fata are rol de lead si de clear channel with the Universe. Trebuie sa inveti rabdarea. Nu iti mai varsa energia pe altii. Respecta spatiul de intimitate al oamenilor. Nu judeca. Stai. Apoi progreseaza. Ia-ti momentul de liniste. Spatiul dintre lucruri. Si simpul dintre ele. Oricum sunt unul si acelasi lucru.

I love you for infinity. Mind disolving. Live from faith and freedom not from fear. This is the lesson. Am vazut o ca pe cea mai frumoasa portiune de constiinta. Am definit o si am participat la procesul ei de creatie de sine. I am dorit sa isi vada in sine puterea, puritatea, feminitatea. Am simtit cum ma accepta si se bucura inapoi. Offering according to the need. I am the servant of the universe. Cand cineva e in frica oferi si mai multa iubire. Love is paying attention. Totul trece prin minte, inclusiv feelingurile, permanent. Knowledge and practice. Inner guidance. Multidimensional, esti constient de prezenta spiritelor. Cand folosesti "nu" mintea te minte ca face bine dar face rau. Responsability vs blame. Responsability is not guilt. Small expansion. Daily progress. Sa fii sigur de ce stii dar cu posibilitate de expansiune a ce stii. Eu sunt peste tot si asta m a facut sa ma simt singur. Ar fi trebuit sa fie exact invers. Apoi vectorii si padurea, planeta si soarele m au facut sa ma simt impreuna. Nonsingur. Cum stie natura sa te invete de toate. Potrivire in intervalele zilei. Capitalismul nu mai are mult. Fratele meu s-a pregatit pentru un viitor care nu exista. Printre revelatiile acestei zile superbe.

--- I choose to love you in silence, for in silence i find no rejection.

--- I choose to love you inloneliness, for in loneliness no one owns you but me.

--- I choose to adore you from a distance, for distance will shield me from pain.

--- I choose to kiss you in the wind, for the wind is gentler than my lips.

--- I choose to hold you in my dreams, for in my dreams, you have no end.

--- When apples are four and we are five, my mother says, "I don't like apples". Rumi

Chiar esti un om venit din viitot. Total inaintea timpului tau. Si profesorul de minte este. Si eu sunt la fel. Imi vibe mai greu sa aprind o tigara dupa alta. Sinuciderea este o chemare a naturii. Sand societatea nu iti mai lasa nici un loc. Nu e niciodata altcineva de vina. Si ma bucur ca realizez asta. Fiind nascut intr o tara in care oamenii se plang cel mai mult dintre toate locurile pe unde am cutreierat. Oamenii se plictisesc fix cand ar trebui sa inceapa. Am un interes din ce in ce mai mic pt ce e facut de om. Si din ce in ce mai mare pt ce e facut de natura. Adela e un real shaman care ne a ghidat exact ca si Rudy. Si tu esti la fel my dear dragon. Imi esti ghid in atatea momente din viata si din existenta asta. Eram dus pe miriste rau de tot si imi e teama sa nu fi fost nepoliticos. Am si fost. In special la o luna supa ceremonie fix in ziua de pasti. Multi demoni au iesit la suprafata atunci.

Fericirea e o chestie foarte subiectiva. Feriirea inseamna mai putin nu mai mult. Materialismul nu duce niciodata la fericire. Cat de autonom, cat de hormonal, cat de dornic sa inveti, cat de spiritual? Spiritualitatea e un factor de stricta necesitate pentru insights. Spiritualitatea inseamna arta de a stapani respiratia. Conexiunea cu spiritul. Spirit. Spirale. Respirare. Fericirea este in totalitate o chestie interna. Inlocuierea sistemului dopaminic cu cel serotoninic. Fericirea are sens numai pe termen lung. Fericirea e legata de cat de constient traiesti. Ea nu inseamna sa ai lucruri. Nu inseamna sa schimbi fapte. Inseamna acceptare. The unconditional love.

--- Between what is said but not meant, and what is meant but not said, most of love is lost. Kahlil Gibran

--- Travel and tell no one, live a true love story and tell no one, live happily and tell no one, people ruin beautiful things. Kahlil Gibran

Cel mai frumos qi gong din viata mea. A lot of magic in my body and in my mind right now. Stiu si ca o sa tina. Nu e o chestie temporara. Nu mai am nevoi urgante si e mai usor sa ma opresc pentru o secunda si sa multumesc pentru locul si timpul in care sunt. Sa ma evaluez si sa multumesc pentru unde sunt si apoi sa progresezi. Lucrurile din zi ca si concepte ca si timp incap mai bine in intervalul zilei. Nu ma mai culc cu ideea ca zilele imi sunt pline. Sau ca duc lipsa de ceva anume. I have the love of the entire Universe. Si am taskuri pentru un an inainte. Ma culc mai bine, ma trezesc mai bine. Nu e o lista de lucuri care se schimba in momente din astea. E un sistem complex de gandire care se schimba si care se digera lent. Si nu face viata mai usoara in toate aspectele. Uneori e mai dificila. E modalitatea constiintei de a vedea daca meriti sa treci la urmatorul nivel. Esti atent la mai multe variabile pentru ca poti sa le duci. Acuma am mai multe lucruri la care sa fiu arent dar e si mai usor. Ma simt mult mai mare, mult mai expandta si mult mai liber. Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti sa duci dar nici mai putin. Am spatiu de manevra in mine atat pentru mine cat si pentru ceilalti oameni

Am un sentiment de gri ca si luminozitate nu ca si vibe or feeling. Am nevoie de gri ca sa inteleg gradientul dintre alb si negru. E foarte frumos. Mai ales ca a venit primavara cu adevarat. Simt o diminuare a spiritului adictiv. Nu imi mai vine sa fumez o tigara de la alta. Devii constient de puteri pe care nu stiai ca le ai. Parca s au decalcifiat cumva. S-au lichefiat. S-au desolidificat. Exerctiul lui wim hof devine mai usor Dar asta si pt ca am gasit o varianta fara voce. Devine mai usor numai in conditiile in care nu gandesc cand imi tin respiratia. Devine mai usor sa nu gandesc cand imi tin respiratia. Dar daca gandesc nu devine mai usor, e exact la fel. Ceea ce dovedeste ca psihedelicele nu fac nimic fara munca constienta. Te poarta doar intr un loc frumos si intr adevar e un regenerator neuronal puternic. Dar vechile tipare mentale se activeaza si revin usor fiind circuite electrice de miliarde de ori ranforsate in ani. Pentru beneficii mentale constiente trebuie sa faci munca constient. Se pare ca statul inafara gandului e o conditie esentiala pentru viata. I meet you in the silence my dear dragon.

--- Teacher, what does it mean to work on yourself? It is to stop waiting for others to change. Rumi

--- The only difference of a warrior is that he keeps going. Shi Heng Yi

Imi vine mai usor sa esalonez gandul unul cate unul. Si ideile mele curg normal si firesc. Pot sa vorbesc 3 ore si 3 zile despre un subiect. Ceea ce nu e neaparat un lucru bun. E foarte interesant felul organic in care se conecteaza ideile. Nu citim cumulativ. Citim prin conectare de informatie si prin eliberare de ea. Informatia, adevarul, provine dintr-un spatiu non mental. Dragonul e o alta persoana in timp ce spune ca shroomies nu ii fac nimic. O persoana mai calma, mai prezenta, mai ancorata in clusterul de timp. E foarte eficienta se observa mai mult si ne plangem mai putin. Ceremonia noastra din padurea Hoya a fost foarte foarte frumoasa. Iti va fi dor de asta? Asta ramane de vazut.

--- You can t be happy without knowing yourself. Leo Gura

Instagram     Youtube     Facebook