8istudio

Ce ne fura viata

REPLAY

--- The ego is a veil between humans and God. Rumi

--- Keep your soul clean, it shows on the outside. Farrah Siddiqui

Tigarile si drogurile. Cumparaturile si ambalajele. Social media si serialele. Terasele si restaurantele. Timpul de asteptare. Oamenii si nesinceritatea. Alimentatia, glutenul, snackurile.

Salatele. Somnul. Meditatia. Linistea. Singuratatea. Pauza. Emotiile. Empatia. Cititul. Miscarea. Acestea nu sunt gesturi de slabiciune. Si daca placebo nu e jumatate din tot ce se intampla ci este 100 la suta din tot ce se intampla?

--- Forgive yourself for not knowing what you didn't know before you learned it. Maya Angelou

--- Music is liquid architecture. Architecture is frozen music. Unknown

De ce cresc organele? Dar vasele de sange? De ce se modifica ADN-ul? Oamenii renunta in ultimul moment. Chiar cand trebuie sa sara de la trambulina. Viata corporala e importanta. E casa divinitatii. Miscarea si dansul. Miscarea si sunetul. Un besito suavesito. Limbajul corpului e logic? Nu este neaparat. Dar e geometric. Si intuitiv. Ajuta pe altii. Fa voluntariat. Fii generos. Lumea promoveaza dezvoltarea personala si acumularea de bunuri si cunostinte. Dar cum ramane cu conexiunea noastra cu unitatea? Cu sufletul lucrurilor? Cu lumea emotiilor? Unde are loc totul. Acum doua saptamani am descoperit pentru prima data in viata mea asta. Adevaratul ajutor este ajutorul oferit altora. Actul de kindness doare, nu cel de violenta. Sa tii tu socul evenimentelor, nu sa il transmiti. Conexiune e cand nu vii sa iei numic. Vii numai ca sa dai. Unui copac nu ii iei nimic. Doar ii dai. Nu ai ce sa ii iei. Probabil numai oxigenul. Dar el il expulzeaza oricum. Ti-l da cu drag. Si el nu ia nimic de la tine. Doar iti da. Probabil iti ia dioxidul de carbon. Dar si pe ala tu i-l dai cu drag.

Sa ai sentimentul ca faci de buna voie. Nu obligat. Asta este foarte important. Toate astea construiesc un fel de scut necesar in societate. Butonul de block de la retelele de social media e un buton foarte tricky. Si eu l-am folosit cred ca de doua ori in viata mea. Cel mai recent acum cateva saptamani cu cea mai importanta persoana din viata mea. Nu stiu ce am patit. Am invatat de undeva. Poate de la oamenii de la care am primit eu block. Vorbesc cu Madgearu despre triburi si despre cum acestia nu au sentimentul de granite. De garduri. Comunicarile functioneaza continuu. Resursele la fel. Cum e si normal. Probabil asa, prin prezenta, silence si lipsa granitelor de orice fel membrii triburilor reusesc sa isi traga sageti pe viu prin corp fara sa le curga sange, oamenii isi scot nervi din masele pe viu. De cate ori blocam ceva creem un mare dezechilibru care calatoreste pana la capatul universului.

--- Raise your words, not your voice. It is rain that grows flowers, not thunder. Rumi

--- People can only meet you at the depth in which they have already met themselves. Unknown

E esential sa ne curatam blocajele energetice. Chakrele. Memoriile si traumele trecutului. Yoga, qi gong sau exercitii de respiratie. Mintea va genera alt corp in urma acestor practici. Asa creezi spatiu pentru energii noi. E esential sa ne amplificam goalurile. Sa rezolvam lucrurile mai repede si mai bine. Sa ne ridicam frecventa la care functional. Sa ne amplificam emotiile. The more you feel it, the more it is. Ca si cum tot ce visam s-ar intampla acum. Dar problema este ca si fricile si dubiile se vor masifesta. De aceea e important sa lucram la lucrurile mici. Si sa le luam in ordine. Detaliile conteaza. Detaliile fac lucrurile mari. Ce e mare e spiritul. Ce e mic sunt detaliile. Sufletul lucrurilor, energia feminina, misiunea, energia negativa (not in a bad way), imaginea de ansablu. Versus detaliile lucrurilor, energia masculina, scopul, energia pozitiva (not in a good way), imaginea in detaliu. E esential sa facem lucruri inconfortabile inafara spatiului nostru de confort. Sa vedem. Putem actiona in ciuda fricilor noastre? Putem sa fim una cu intregul univers? Daca ai incredere in Univers acesta o sa aiba incredere in tine inapoi. If you don t hurt people, people will not hurt you back.

--- Recomandari de carti si filme

Wim Wenders - Himmel aus Berlin

Dr Shawn Stevenson - Cum sa dormi inteligent

Dr William Li - Cum sa mancam

Dr Greg - Cum sa nu mori

Instagram     Youtube     Facebook